عناب خشک خواص درمانی و غذایی بیشتری نسبت به عناب تازه دارد. عناب خشک، خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد. این خاصیت عناب باعث میشود سیستم دفاعی بدن، تقویت شود. همچنین از دیگر خواصی که به این میوهی پر خاصیت نسبت داده میشود، آرامش در هنگام خواب است.
به طوری کلی عناب در طب سنتی طب سردی دارد و باید با مصلحاتی مانند سپستان خورده میشود تا باعث سردی در معده نشود. از نظر طب سنتی، عناب خشک خواص زیر را برای بدن دارد:
مطالعه دیگری که در ایران انجام شد، توانایی عصاره عناب را در مهار گسترش ردههای سلولی تومور سرطانی به ویژه سرطان خون نشان داد.
.. همچنین بهصورت کنسرو شده و گاهی بهصورت عادی و به عنوان تنقلات استفاده میشود.
از رسوب چربی و گرفتگی عروق شما جلوگیری می کند.همچنین مشخص شد که عناب به کاهش میزان چربی در خون نوجوانان چاق کمک کرده است. می تواند خطر بیماری قلبی را در نوجوانان کاهش دهد.
میوه عناب میتواند به مبارزه با عفونتها کمک کند زیرا سرشار از فیتوکمیکالهای تقویت کننده سیستم ایمنی است.
به جز خواص عناب برای سرماخوردگی، از خواص عناب خشک برای سرفه نیز باید بهره برد. میوه عناب حاوی آنزیم خاصی به نام بروملین است که ترشح خلط و مخاط را کاهش میدهد. بنابراین، به پاکسازی مسیرهای تنفسی و حفرههای سینوسی کمک میکند.
◄ توصیه میشود برای مصرف مکمل عناب از اندازههای کم، شروع و در فواصل مشخص مقدار را بیشتر کنید.
بهروز در آیا پی آر پی سرطان زاست؟ بررسی کاربرد و تاثیر پی آر پی
در این مطلب از غفاری دایت به برخی از خواص میخک از جمله خواص میخک برای زنان، خواص میخک برای مو و پوست میپردازیم برای اطلاعات بیشتر به مقاله نوشته شده مراجعه نمایید.
عناب معمولاً در فراوردههای غذایی استفاده میشود. هیچگونه اطلاعات معتبری در رابطه با بیخطر بودن استفاده دارویی از عناب در دوران بارداری و شیردهی وجود ندارد.
این خاصیت عناب بسیار مهم و قابل توجه است، زیرا به طور مستقیم با سلامتی سر و کار دارد و میتواند آن را بهبود دهد.
یک مطالعه تجربی روی موشهای مبتلا به تشنج، اثرات امیدوارکنندهای از عصاره عناب بر روی آنها نشان داد. این مطالعه نشان داد که موشهایی که قبل از تشنج تحت درمان با عصاره عناب قرار گرفته بودند، یادگیری و حافظه را بهبود بخشیدند و استرس اکسیداتیو را در مقایسه خواص عناب خشک برای یبوست با گروه کنترل کاهش دادند.
استفاده از عصاره و آب میوه، همچنین باعث جلوگیری از بروز چین و چروک و جای زخم میگردد و اکسیژنرسانی به پوست را به طرز خارقالعادهای بهبود میدهد.